A Pedagógiai és Kommunikációs Szakmai Kollégium az alábbi szakmai programra várja a hallgatók jelentkezését: COACHING AZ INNOVÁCIÓ SZOLGÁLATÁBAN.
A konferenciát a Zsigmond Károly Főiskola szervezi, időpontja: április 17. (szerda), összköltsége 1500 forint, ami tartalmazza az ebéd árát is. Jelentkezni név, Neptun-kód, elérhetőség (email-cím, telefonszám) megadásával a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen lehet április 10. 13 óráig. Megfelelő számú jelentkező esetén utazás a főiskola buszával, a jelentkezők erről további információkat is kapnak.
A konferencia rövid leírása:
Napjainkban igen meghatározó mind az üzleti, mind a magánszféra számára a fejlődésben és a növekedésben a coaching, mint fejlesztő tanácsadás jelenléte. A Humán Szakemberek Országos Szövetsége megalakulása óta az emberi erőforrás-menedzserek és szakemberek szakmai, gazdasági és érdekképviseleti szerveként működik, így elsősorban célja, hogy a szakma állandó megújítása és fejlesztése legyen a szervezet működésének középpontjában, az elnökség és a tagok is ennek érdekében dolgoznak. A 2013-as év egyik célja egy olyan szakmai fórum – konferencia - megtartása, ahol bemutatkozhat a HSZOSZ ez irányú tevékenységével.
A konferencia témája és célja ennek szellemében elsősorban a coaching magyarországi piacának feltérképezése, kapcsolatteremtés az érdekeltségi körök között, és a szakma népszerűsítése.
A konferenciáról több információ elérhető az alábbi linken:
http://www.zskf.hu/hszoszkonferencia