2013 szeptember elején szerver meghibásodás történt, ami sajnos adatvesztéssel is járt.
Ez a jelenlegi honlap azóta készül/készült el.
Az újrakezdés viszont lehetőséget adott az újragondolásra – okulva az előző honlap hibáiból.

Az első és legfontosabb változás, hogy ez a honlap is része lett a Főiskolán működő „egy felhasználó/egy jelszó” rendszernek. Tehát az Oktatók és Hallgatók ugyan azzal a név-jelszó párossal jelentkezhetnek be ide is, mit a NEPTUN, Exchange, TÜSZ, MonDoc, stb. Az első belépést követően kerülnek át a Felhasználó adatai a Honlapra (a jelszavak 1024-es RAS kulccsal vannak titkosítva…). Csak ez után van lehetőségünk, hogy az új Felhasználónkat magasabb jogosultsági szintre emeljük.

Természetesen lehetőség van „külsős”, azaz nem Főiskolai tagok regisztrálására is, de ezt jelen pillanatban csak a honlap Adminisztrátor teheti meg.

Második: A szerzőknek egyszerűsödött a szerkesztés. Egy ablakban tudják a cikkeket/híreket megírni, és a saját almenübe helyezni.

A Honlap a megmentett és átemelt tartalom miatt nem hibamentes. Amennyiben ilyet észlel, kérem jelezze felénk.

Köszönettel:       a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázati felhívás kódszáma

TÁMOP- 4.2.2.B-10/1

A projekt címe

Hallgatói tudományos és szakmai műhelyek fejlesztése a Dunaújvárosi Főiskolán

A projektgazda neve

Dunaújvárosi Főiskola

A kapcsolattartó és elérhetőségei

Melkovics János, Dunaújvárosi Főiskola, IKerpely Antal Kollégium Igazgató, 2400 Dunaújváros, Táncsics M. utca 1/A, tel: 25/551-267, Telefax: 25/410-434,Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A projekt hossza (hónap)

24 hónap

Az igényelt támogatás összege (ezer Ft)

79.958 eFt

A támogatás intenzitása (%)

100 %

A projekt rövid, szöveges ismertetése („vezetői összefoglaló”)

Jelen projektben fejleszteni kívánjuk a tehetséges hallgatók tudományos diákköri tevékenységét, kiemelkedő képességű hallgatóink érdeklődését még a tanulmányaik korai szakaszában fel kívánjuk kelteni a tudományos munka iránt. Szeretnénk felkészíteni és bevonni őket tudományos feladatok elvégzésébe, a Főiskolán folyó kutatási munkába. Elő kívánjuk segíteni a kiemelkedő tudományos eredmények bemutatását tudományos diákköri konferenciákon, mind helyben, mind országos viszonylatban. A Főiskolán már meglévő szakkollégiumi alapokra támaszkodva tovább kívánjuk fejleszteni az olyan szakmai és tudományos műhelyeket, szakmai kollégiumokat, amelyek megfelelnek a mai kor tudományos oktatási és kutatási tendenciáinak, előremutatóak, színvonalasak, átfogják a tudományterületek széles spektrumát, és szakmai minőséget képviselnek.. Kihasználva Kerpely Antal Kollégium (KAK) felújítás utáni infrastrukturális lehetőségeit, továbbá támaszkodva a Dunaújvárosi Főiskola intézeteinek szakmai segítségére és kapcsolatrendszerére öt már meglévő, és regisztrált szakkollégiumunkat kívánjuk fejleszteni és megújítani: Pedagógiai és Kommunikációs Szakkollégium (PKSZK), Kerpely Antal Computer Szakkollégium (KAC), Műszaki Menedzser Szakkollégium (MMSZK), Gazdasági Szakkollégium (GASZ), Műszaki Szakkollégium (MSZK). A szakkollégiumok működése során biztosítani szeretnénk a szakmaiság és a tudományos fejlődési lehetőség mellet olyan közösségek kialakulását, melyek önfejlődőek, hosszabb távon folyamatos lehetőséget biztosítanak a kiemelkedő képességű hallgatók támogatására.. Kiemelten figyelni kívánunk a hátrányos helyzetű, de tehetséges hallgatók segítésére. Programjaink kialakítása során el kívánjuk érni, hogy a szakkollégiumok előszobái legyenek a tudományos diákköri tevékenységnek, kiegészítve a főiskolai alaptanulmányokat, inspirálva a szakkollégistákat a folyamatos tanulás, egyéni képzés és tudományos kutatásban való részvételre. Figyelembe véve a hallgatói önkormányzatiságot , és érdeklődési területeiket javaslataikat, olyan motivációs tényezőt (elhelyezést és ösztöndíjat ) kívánunk biztosítani, amely kedvez és lehetőséget ad a fenti célok elérésére.

Célként el kívánjuk érni, hogy a projekt befejezésekor a szakkollégiumaink létszámának aránya kétszeresére növekedjen, a főiskolai hallgatókéhoz képest, TDK munkában részt vevő hallgatók aránya a főiskola hallgatóinak számához viszonyítva a kiindulási értékekhez képest duplázódjon meg,. A projekt eredményeként megjelent publikációk száma érje el a 10 db-ot, legalább 2 hazai és nemzetközi konferencia előadás szülessen meg,, legalább 3 K+F projekt valósuljon meg hallgatói közreműködéssel. A projektekbe bevont kutatók, oktatók száma érje el a 15 főt, és legalább 140 főt érintsen a projekt időszaka alatt a K+F tevékenység és az intézményi TDK mozgalom.

Vállaljuk, hogy a projekt végrehajtása során együttműködünk az EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft-vel (továbbiakban: EDUCATIO), és ennek részeként a projekt keretében létrejövő kutatási eredményeket, beszámolókat az EDUCATIO által kiadott eljárásrendnek megfelelő módon és formátumban az EDUCATIO rendelkezésére bocsátjuk annak érdekében, hogy azok ingyenesen hozzáférhetőek legyenek a www.tankonyvtar.hu web-oldalon.

Pályázat azonosító: TÁMOP 4.2.2/B-10/1-201-0007  
     
Név Feladat kör  
Melkovics János Projekt menedzser Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabo Laura Pénzügyi vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Kőkuti Tamás Szakmai vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Orsolya Adminisztrátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Bacsa-Bán Anetta TDK Szakkollégiumi koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Buzáné Dr. Kiss Piroska Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csányi Tamás Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dukán Péter TDK Intézeti koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dósáné Papp Györgyi TDK titkár Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hadarics Kálmán Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváthné Fábián Myrtill TDK Intézeti koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Illési Zsolt Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Jenei Árpád TDK Intézeti koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváth Miklós Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lászlóné Kenyeres Krisztina TDK Intézeti koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Leitold Ferenc TDK Szakkollégiumi koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Tokaji Ildikó TDK Intézeti koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ladányi Gábor Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cserné Dr. Adermann Gizella Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Enikő Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Palotás Béla TDK Szakkollégiumi koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Pór Gábor Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szakács István Oktatói mentor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Varga Anita TDK Szakkollégiumi koordinátor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Zachár András TDK elnök Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
     
Diák vezetők:    
Mach Roland GTSZK Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pogonyi Tibor MSZK Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Dávid KAC Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Koncz Nikolett PKSZK Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.